Forår

Så er det blevet tid til at nyde solens første varme stråler, vi ser på ting der spirer og springer ud i naturen. Det er her vi sår og planter ting i køkkenhave og ser de første spirer og komme op, vi finder regnorme og giver dem til ænderne. Det er også her ænderne ligger sig på deres æg og vi følger livet fra æg til ælling. Vi maler æg og går på påskeæg jagt til påske. Det vrimler med dyrebørn og nyt liv på gården på denne årstid. Vi vander vores ting i køkkenhaven og smager på de første ting. Vi mærker på fjer og alpakauld og laver ting ud af det.

Sommer

Vi nyder og spiser alt hvad haven har at byde på af grønt, frugt og bær og laver spændende ting ud af det. Vi løber på bare tæer i græsset og spiser frokost udendørs. Vi leger med vand og giver alpakaerne et velfortjent brusebad med vandslangen. Vi giver dyrene det frugt og grønt vi ikke selv får spist. Vi tager på en masse udflugter i naturen og bruger det meste af tiden udendørs. Sidst på sommeren kigger vi på de store maskiner på marken og går tur på stubmarken.

Efterår

Vi samler kastanjer og blade og laver kreative ting med dem. Vi laver store bunker af blade som vi hopper og leger i. Det sidste frugt og grønt skal samles ind og nydes, der laves grød og andre lækre ting og så skal der hoppes i vandpytter og findes ting i skoven. Gårdspladsen pyntes op med græskar, som vi selv laver. Vi mærker på dyrenes pels som bliver tykkere og varmere og sammenligner det med vores tøj.

Vinter

Vi bygger snemænd, kælker og undersøger sneen, hvis vi er så heldige at få noget. Fuglene skal også have mad, så vi laver hjemmelavet fugle mad, som vi hænger op i haven og kigger på dem når de spiser det. Vi sår karse og ser det vokse i vinduskarmen. Når julen nærmer sig skal der pyntes op, laves juledekorationer og gaver til mor og far.

Back To Top